Atlanterhavet dag 13

Minerva
Steinar Nordtveit & Reidun Erland
Fri 7 Dec 2007 19:36
18:57.97N 046:38.79W

Atlanteren dag 13,

fredag 7. desember 2007

Det siste døgnet har vi kjørt berg- og dalbane. Eurodisney blir neppe det samme etter dette:)

Vi er inne i et område med vind- og regnbyger, og slik vil det være minst ett døgn til. Barna er ikke så mye ute i cockpit nå når det regner ofte, og det begynner å bli vel kjedelig inne..

Av en eller annen grunn kom vi ikke med på ARC sine posisjonslister i dag, men sist jeg sjekket hadde vi 870 nautiske mil igjen til mål. Og når det gjelder regatta-innspurten de siste dagene gjelder fremdeles innsatsviljen fra i går, men fornuftige som vi er heiser vi ikke opp alle kluter for å få mest ut av vindbygene. Kanskje mangler vi et regatta-gen? Vi har en liten kryssfokke spridd til babord og en liten flik av genuaen rullet ut til styrbord. Når vindkulene kommer lenser vi unna og har det komfortabelt om bord. Nå er det god natt herfra, hele mannskapet hilser!

Reidun