Ny båt i St Martin !!

Minerva
Steinar Nordtveit & Reidun Erland
Mon 25 Feb 2008 23:45
18:04.08N 063:05.66W

St Martin, 25.02.2008

Vi har kjøpt oss ny båt !!!

Jada, vi har vurdert det lenge og i dag ble den vår!!

Den nye båten er 2 fot lengre enn den "gamle" og har skrog av aluminium. Har så vidt prøvd den, og den virker både raskere og bedre i sjøen enn vår gamle sliter. Vi gleder oss til fortsettelsen..... Nå har vi en jobb foran oss med å flytte over ting fra den gamle til den nye, og så må vi finne ut hvordan vi skal få den gamle hjem. Å selge den her er heller lite gunstig siden båtprisenene er noe lavere enn hjemme.

Kommer tilbake med bilder og mer info en av dagene....

Vi seilte fra Statia igår ettermiddag og hadde en av de flotteste seilasene vi har hatt her borte! Fin bris på 7-8 m/s ( kun kuling i 3 minutter i en regnbyge) og vi seilte avgårde i 7-8 knop uten stress og mas. Flatt hav og sol, det er faktisk helt greit!

mvh

Steinar