Playa Francesca, på svai

Minerva
Steinar Nordtveit & Reidun Erland
Sun 30 Sep 2007 22:42
Hei igjen,
 
nå ligger vi for anker utenfor Playa Francesca på Graciosa. Vi fikk nettopp høre at bloggen fra lørdag ikke var kommet på plass, og vi har nå prøvd å legge den ut på ny.
 
I dag har vi vært på "safari" og utforsket øya i Ziggys sebrastripete Land Rover. Jeg nevnte sist at veiene var av sand, det stemmer ikke helt.  De er også av stein. Vaskebrett er bare begynnelsen. Vi vet mye mer om øya enn tidligere, men det kan vi jo ikke si noe om i tilfelle noen av dere også reiser hit. Uansett vil Ola anbefale Ziggy som guide, han snakker både engelsk og tysk, og har to papegøyer.
 
Utpå ettermiddagen dro vi ut fra marinaen sammen med Smily 4. I morgen er det litt skole selv om vi vet at det er høstferie hjemme, deretter bading og dykking. Må bare legge til at i dag dykket Ola ned til ankeret vårt som ligger på ca 6 meters dyp.
 
Reidun