Atlanterhavet dag 9

Minerva
Steinar Nordtveit & Reidun Erland
Mon 3 Dec 2007 17:31
N 22.14.60

W 35.55. 00

Atlanteren dag 9, mandag 3. desember 2007

I dag har vi et par bilder på lager, bla. av den forbløffende gode bølgekaken fra i går. I dag har vi vært velsignet med mer vind enn vi på forhånd regnet med, og har sløret av gårde mellom 6 og 8 knop det meste av dagen. Mathilde har hatt kunst og håndtverk med julegavelaging i dag, og siden vi var i så god julestemning fikk Steinar allerede pakke opp julegaven fra Mathilde. Det skulle vise seg å være avgjørende for fiskelykken her om bord i Minerva.

Mvh Reidun

Ola

Idag har vi prøvd jule presangen til pappa ag det var ein rosa blekk sprutkrok og den virka perfekt vi fekk ein dorado (gullmakrell) cirka ein hekto meir enn den laksen onkel Dan Roy fanga tidlegare i sommar. (Her måtte Ola gi seg fordi Rune ropte at det var nok ein fisk på kroken.)

Denne fisken er enda større, snella er gått varm og det skal bli spennande å sjå om vi klarer å få fisken om bord. Tror nok at vi får ta føljetong på historien i morgen, dette blir nesten som en julekalender for fiskeentusiaster. Må opp og ta bilde. Over og ut fra Minerva i kveld.

Mvh Reidun

JPEG image

JPEG image

JPEG image