Avreise

Minerva
Steinar Nordtveit & Reidun Erland
Thu 5 Jul 2007 06:28

I dag kaster vi loss med kurs for Shetland! Det er meldt 0,5 til 1 m bølgehøyde og bris i Nordsjøen det neste døgnet, så det ser ut til at vi får en rolig start på ettårsturen i vår Bavaria 42 Cruiser. Vi er Ola (9), Mathilde (11), Reidun (mamma) og Steinar (pappa), og første stopp blir Shetland der Mathilde skal besøke en liten shetlandsponny for tredje år på rad. Deretter er planen å gå gjennom Caledonienkanalen, Irskesjøen, Biscaya og inn i Middelhavet før vi krysser Atlanterhavet i november som deltaker i ARC, Atlantic Rally for Cruisers. Reiserute for Karibia er foreløpig åpen, og retur til Europa går enten via Azorene eller via Island.

 

Takk til familie, venner og kjente som har ønsket oss lykke til og god tur, og en stor hilsen til dere som vi ikke fikk anledning til å ta skikkelig farvel med før avreise.