Hjemme igjen!

Maggy V
Petter & Kirsti
Sat 2 Aug 2008 20:25
Det var det. Vårt friår har passert. Fort gjort, egentlig. 
Litt rart at det hele er over, og man kan spørre "var det verdt det?" Svaret er enkelt; et rungende JA.
Vil vi gjøre det om igjen? Kanskje, men ikke med en gang...
 
Siste uken i fjorden  var fantastisk med badetemperaturer som nærmet seg dem vi opplevde i Karibien samt venner på hvert nes som tilbød alt fra kanelsnurrer til grillmiddag. På Stauper møtte vi hele familien RanKlippenHylhof. Som vorspiel ruset folk seg på hopp fra de store høyder.
Etterpå ble det fest.
 
Vår ankomst på Bygdøy ble behørig feiret av Tor med Hammeren, som dro på litt ekstra til ære for oss. Etter en relativt sønvløs natt med mye tordenskrall og tromming av regn på dekk, var det bare å stikke ut og kjøpe bil samt å overta huset. Petter har til og med begynt å jobbe igjen.
 
Så nå blir det hverdagsliv fremover.
Ingen som trenger en 46 fots havseiler klar for nye tokt, forresten?