Peniche, Position 39:21.13N 09:22.61W

Maggy V
Petter & Kirsti
Fri 14 Sep 2007 18:47
Ferietid er ål reit. I dag startet dagen med en joggetur, hvor vi beså Nazare. Flott by med i to etasjer, en bydel nede ved sjøen, og en etasje på klippene 150 meter over. Deretter frokost, hvor vi var ferdig ca kl. 12 ( trodde vi) deretter seilte vi med seil helt til Peniche, hvor vi har truffet to andre norske båter, Tussi fra Drøbak som vi har truffet tildligere, samt Runddans fra Bodø, full av unger, slitne foreldre og mormor som var kommet til unnsetning.

Vel i kontakt med de andre nordmennene fikk vi vite at Portugal er annen tidssone enn Spania, og dermed fikk vi forklaring på at portugiserne var så sene, og ikke holdt åpningstider. Og vi har vært en stund i Portugal uten å oppdage dette. Men sånn er det å ha ferie.

Kirsti & Petter