Wallilabou Bay, St Vincent, Position 13:14.82N 61:16.32W

Maggy V
Petter & Kirsti
Fri 25 Jan 2008 22:41
Da er vi her hvor litt av Pirats of the Carrabian ble spilt inn. Hva skal man så si om dette stedet?
For det første var det ganske vanskelig å komme seg i land; med store dønninger mot  en strand var det ikke bare bare med jolla. Bryggen ble nemlig ødelagt av orkanen Lenny for en del år siden, og nå reparerer de brygga. I dag satt det en mann og hamret på restene av brygga, det går generelt ikke så fort her i Karibien. I alle fall ble vi våte da vi skulle i land, med alle skipspapirer og pass i ryggesekken. Vi får begynne å bruke plastpose for like operasjoner.
 
Men ellers står det kulisser her,  vi trodde en stund det var ekte saker. Mye ser sjabby ut hva gjelder bygningsmasse her borte.  
Men vi så jo også mer effekter, slik som masten capt Sparrow kommer i land på - for dem som har sett filmen altså. Den står i baren/restauranten som ligger rett innfor der vi ligger akkurat nå.
 
 
Vi leste også at det var flotte waterfalls her, og vi gikk av gårde i varmen. Jammen var det ikke en bekk hvor vannet falt en 2-3 meter, imponerende naturligvis. Men, det var voldsomt frodig her.
 
 
Vi er nå på vei nordover etter å ha passert Tobago Cays og Bequia enda en gang.
En vanlig morgen på Tobago Cays ser slik ut, når vi kommer opp av luka:
  
 
Da er det bare å hoppe uti og bade:
 
For så å ta litt sighseeing:
 
Vel, vi er ikke helt alene..
 
Så lurer vi på om ikke vi burde ha hummer til middag, her klargjøres humrene for grilling. Da skjæres de på langs før de går på grillen. De spreller litt...
 
 
Det ble hverken hummer eller kanari den dagen, men hawai skjorte fikk vi kjøpt til far , med matchende skjørt til konemor.
 
Sånn går nu dagan... det har vi vel skrevet før.