Med familien Klippenhyl til Dominica

Maggy V
Petter & Kirsti
Sun 24 Feb 2008 01:25
Da er herved Åsgårdsreien ombord. Med 3 stk svært ungdommelige innslag blir det svært så livlig. Begrepet livlig kan tolkes vidt....

Vi har dermed seilt sydover igjen, fra Point a Pitre, via Marie Galante, som også hører til Guadloupe, og nå med en frisk slør til Portsmouth på Domnica igjen. Her har barna fått se at det er store kontraster, og at det går an for en stor familie å bo i et lite, umalt plankeskur med med rusten bølgeblikk på taket. Det pedagogiske i dette er blant annet at de kanskje ser at man ikke har det såå ille hjeme i Norge!
Uansett ser det ut til at familien Klippenhyl trives til i badevannet på 27 grader.

I morgen skal vi på Indian River med vår kjenning Eric Spagetti, så får vi se hva vi gjør.

Maggy V