USVI, St Johns, Position 18:20.55N 64:47.45W

Maggy V
Petter & Kirsti
Tue 6 May 2008 21:58
Jammen lå ikke Maggy og ventet på oss i Trellis Bay like ved flyplassen på Tortola etter at vi kom tilbake fra Antigua. Flyving i Karibien er forøvrig opplevelse bestående av gamle fly, venting, plutselig boarding gjennom gate som er merket med annen flight osv. Det fungerer litt som bussene på land, de går ca en gang i timen. Det finnes ingen rutetabell med f.eks 12 minutter over hver hel, bussen går når den er full. Enkelt og greit.

Fra Trellis Bay tuslet vi rundt østspissen av Tortola og ned til Road Harbour, en liten landsby som også bærer tittelen hovedstad i BVI. Her traff vi Harmonia som hadde passet på Geitosten vår mens vi var på Antigua. Vi har takket være våre besøk nemlig hatt ekte geitost av den runde typen på hele turen. Utpå ettermiddagen kom også Lufelia, som Erik nå seilte alene. Under fellesmiddagen ombord i Maggy var det store temaet hjemturen, både Maggy og Lufelia skal skipes med Peters & May, som ennå ikke har kommet med noen endelig dato, annet enn at skal være mellom 10 og 20 mai. Harmonia stakkars, hadde bestilt skipning via Dockwise. Denne ble uten videre kansellert, så fikk de ordnet hjemseiling med et engelsk firma i forrige uke. I går var selskapet konk! De skal visstnok få igjen penga... Såer det på'n igjen.

I dag har vi seilt til US Virgin Islands, St Johns. Når man har skaffet seg visum til USA og ydmykt bøyet hodet for Rice og Bush mens man står i kø i Drammensveien, får man pinadø benytte seg av det. Også på St Johns er det pene strender, azurblått vann, nå 28 grader

Maggy V