Diverse strandliv med Dag, Bilder!

Maggy V
Petter & Kirsti
Thu 3 Apr 2008 11:36
I det Ole dro, fikk vi beøk av Dag Juell Pettersen, som også var med oss fra Portugal til Madeira. Se eget blogg innlegg til Helge Lund.
Det var nok en blekansikt som skulle stekes. Dag, som gammel jorden rundt seiler grep raskt fatt i rattet.
 
Vårt første strekk gikk fra Antigua til Nevis, deretter til Basse Terre på St Kitts. I sistnvnte havn så vi denne badeinnretningen, nemlig en sklie bak på det ene skroget til en katamaran. Noe å ha i middagsbukta?
 
 
I Basse Terre var det også yrende kveldsliv. Her fant vi blant annet en predikant som hadde talt hele dagen, og derfor var litt hes. Men egentlig ville han ha litt penger til ungdomsarbeid. Det fikk han av Dag. I slike miljøer som vist under har predikantene en stor misjon!
 
 
Deretter dro vi via St Eusatia, hvor det var for mye bølger til å kunne ligge for anker, til St Barths. Det var som å komme fra NordAfrika til St Tropes. Her tusler Kirsti på bryggene for å bese yachtene. Se egen blogg om flyvefisk og millardærer, finnes de i flokk eller stim, eller er det kanskje sverm?
 
Strendene på St Barths eller heller ikke av de verste. Det går an å tilbringe en dag her om man ikke har store problemer med sand i rumpesprekken.
 
 
Det er mye tacky i St Barths. Her studerer Petter en trehest fra designstol.
 
 
Og det er mye pent, særlig i form av båter. Dette var en av de mange som lå ved bryggen, dog var denne ganske liten, bare ca 120 fot. Men ellers var deg altså regatta på St Barths, de seilte om troféet "the Buket" hvor både Ranger og Velsheda var med. (De som seiler vet at dette er J båter fra mellomkrigstiden som er restuarert så det holder, kanskje noe av vakreste med kjøl og mast som flyter... ).   
 
Det er ikke alle som er i denne klassen. Den gemene hop ligger på svai, og tar jolla inn. Noen sparer også penger på hjemmelaget jolle.
 
 
Fra St Barths via St Martin, og over til Anguilla. Her er nok en strand, som også er hovedhavnen på Anguilla - ja de har en liten brygge der også.
 
 
Opp i alt strandlivet på kroppen pleies. Her klipper Petter håret, og er akkurat i "siste mohikaner modus" når bildet blir tatt. 
 
 
Tilbake på St Martin, tilbrakte vi gårsdagen i Phillipsburg. Her tilbys ekstra solskygge til dem der ønsker dette i form av hatt.
 
 
PS: SISTE: Lure svindlere på Antigua har satt opp lesemaskin på minibanken i English Harbour. Dermed har de klart å kopiere både kort og PIN fra Kirsti, Petter og Hild som var på besøk. Banken oppdaget det hele, et kort kan ikke befinne seg i Karibien og Tyrkia samtidig.
 
Det ser ut som om dette går bra, men det blire jo mye ekstra arbeid....
 
Maggy V