Blog uten båt

Maggy V
Petter & Kirsti
Tue 27 May 2008 19:26
Mens Maggy V står på dekket av M/V Snoekgracht (det stemmer, skipet heter det), har vi reist med fly og bodd på hoteller. Det går jo an det også, brede senger og slik, men det mangler litt bølgeskvulp.
 
Første stopp var New York. Vi kan opplyse om at dette er en større by enn Oslo som befinner seg i United States of America, eller USA som det populært blir kalt. Her studerer Kirsti arkitekturen.
 
I denne byen har de også en slags lysarmaturer som skal få en til å kjøpe et gitt produkt. Her er et eksempel:
 
Etter å ha nytt godt av denne storbyens goder med shopping og slikt,satt vi oss på et 20 år gammelt fly av typen 737 tilhørende Indian Airlines retning Paris. Vi har hørt rykter om at de også har gode og nye fly, dog var ikke vi spesielt imponert, men billig var det.
 
Petter hadde glemt hvor langt det var å kjøre fra Paris til La Rochelle med jetlag, men med hjelp av doble espressoer gikk jo det og. Her i La Rochelle var vi innom et lite verft som er het kandidat til å bygge Maggy VI (unnskyld Maggy V!).
 
Forøvrig er La Rochelle en strandby, hvor man KAN bade, HVIS man klarer temperaturer på 20 grader eler lavere. Vi er ikke helt der enda.
 
La Rochelle har forøvrig et utmerket akvarium, her traff vi mange gamle kjente fra undervannskaribien.
Men vi fikk også med oss noen vi ikke hadde truffet på, heldigvis:
 
 
I dag har vi vært turister på Ile de Re, en perle utenfor La Rochelle, med malende kunstnere på enhver ruin og strand. Her har vi laget fotografisk kunst:
 
Så nå prøver vi å finne ut hvordan vi skal komme oss til England - ferge er litt risikabelt, franske fiskere er visst litt sure om dagen...
 
Ha det så lenge