Cabo Finisterre passert

Maggy V
Petter & Kirsti
Tue 4 Sep 2007 20:14
42:26.38N 08:56.03

I vår søken etter sommer drar vi stadig sydover. Det å komme seg ut fra havna i Carmiñas var ikke enkelt, med kulig i siden og trang havn. Men med hjelp av våre danske venner fra Tromsø(!) samt et par franske guttevenner, gikk det greit. I dag seilte vi forbi Cabo Finisterre, og da er vi defitivt ferdig med værsystemene i Biscaya. Turen idag var tildels svært vindfull, men over 20 m/s rundt Finisterre. Vi har hørt at fjordene i Galicia er så vakre. Det er til forveksling likt Oslofjorden (da må det jo være vakkert), men med litt annen type vegetasjon.

Vi er nå i Carmiñal, i Rio de Arosa. Kanskje er sommeren er i emning også, idag har vi spist middag ute i shorts og T-skjorte. Og inne i havna er vannet hele 16 grader...

Kirsti & Petter