Delfin show, Algarve, Lagos, Position 37:06.14N 08:39.80W

Maggy V
Petter & Kirsti
Mon 24 Sep 2007 20:42
I går seilte vi drygt 75 Nm fra Sines til Lagos (ikke i Afrika). Turen ble krydret av ikke mindre en 4 delfin show, med opptil 20 delfiner som deltok. Deres yndlingsnummer var "hvem kommer nærmest Maggy uten å være borti". Showene koster 5 kroner, og varer så lenge man vil se på. Fantastiske dyr som man ikke kan se seg mett på. Når vi kommer i 7 knop er det ganske kjedelig fart for delfinene, som gjerne kommer bakfra to og to. Så legger de seg på baugbølgen og koser seg der. Vi tok sikkert 50 bilder hvorav kanskje 3 ble verd å vise - det gjør vi neste gang vi er på bredbånd.

Vi ligger nå på svai utenfor Lagos, med vinden blåsende rett fra land, gammel dønning som kommer rett bakfra, og fullmåne fra klar himmel.

I morgen skal Maggy opp og stoffes og poleres. Vi blir liggende på land et par dager.

Kirsti & Petter