Gjett hvor!

Maggy V
Petter & Kirsti
Wed 22 Aug 2007 19:16
Hvor i all verden er vi nå?
Med forholdsvis gode værmeldinger i ryggen, og Vemund ombord til å hjelpe oss over Biscaya, startet vi friskt og freidig tidlig i dag morges. Vi var klar over at det kunne blåse i overkant av 10 m/s, og det skal jo en staut skute som Maggy ikke ha problemer med. Vel utenfor moloen ble det friskere og friskere, og da vi hadde seilt 4 NM vi logget over 18 m/s. Slike vindstyrker kombinert med noen knops strøm gir også litt morsomme bølger... og det lovet heller ikke så bra for resten av dagen. Så da snudde vi og gikk tilbake til Cherbourg.

I en uke har vi nå ventet på høytrykket som ligger rett uti Atlanteren, og som har vært spådd inn om to dager - hver dag. Det er som Pub'en i Skottland hvor det står " Tomorrow - free beer".
Vi har akkurat fått rapportert 27 grader i Oslo; vel her er det ca halvparten. Pluss at det regner - og som nevnt hender det at det blåser også. I dag har vi fått lånt en varmeovn fra en nabobåt, og det har i alle fall gjort at vi har fått tørket opp litt under dekk.

Men i morgen, da, da skal det bli bedre, det har til og med meteorlogene i Oslo sagt. Så da skal vi dra av gårde - helt sikkert, nesten. Alle vi båtene som ligger her og venter.