Mindre enn 1000 NM igjen Position 17:24.80N 44:22.55W

Maggy V
Petter & Kirsti
Thu 6 Dec 2007 12:10
På Martins vakt i dag morges passerte vi 1000 NM igjen. Egentlig er det ganske langt, det tilsvarer vel omtrent Norge på langs så da får vi telle ned med kjente referanser, Honningsvåg, Bodø, Namsos, Ålesund osv. Men sjøtemperaturen har nå passert 26 grader, og har de vel sjelden på nevnte del av norskekysten.

Vi har vært heldige og stort sett unngått stilla som det har vært nord for oss, slik at vi har bare hatt en dag med begrenset utseilt distanse. Men så har vi også lastet ned mye værdata over satelitt. Vi har veddemål om når vi kommer i mål, og dersom vinden står, ser det ut til at Julie med sitt meget optimistiske anslag kanskje vinner en flaske rom. Så vidt vites er det ingen som aktivt ønsker å sinke båten for å kapre denne utrolige premien.

Jaja - vi får seile videre. Nå er det snart frokost ombord, vi må jo stile klokkene etter hvert som vi kommer lengre vest. Rapporteringen vi gjør til ARC er UTC, slik at snart blit dettøft å stå opp om morgenen for å klare dette.

Hei sveis