Bequia Position 13:00.31N 61:14.51W

Maggy V
Petter & Kirsti
Sun 23 Dec 2007 01:03
I dag morges våknet vi av at det knirket i snøen utenfor båten, og at det var blitt hutende kaldt etter at varmeanlegget hadde gitt seg. Kondensen inne i båten gjorde at sengetøyet frøs fast mot skutesida. Tulla!

I går var det premieutdeling etter ARC'en og som vanlig var vi èn plassering unna å få premia, ære og berømmelse. Men vi fikk i allefall en 5 plass i klassen, og 31 overall på korrigert tid, og det var ikke så galt.
I dag var noen av oss tidlig oppe og seilte båten ned til Bequia, og vi har utseilt 75 NM hit ned til Bequia. Her ligger vi sammen med noen hundre andre båter for å feire jul. Det er også en anseelig mengde skandinaver her, og tradisjonen tro blir det julegløgg hos Mariann (som bor her nede). Så dette blir noe nytt!

Mange har pyntet båtene med lys, så noen ser nesten ut som juletrær med topplanterne i stedet for stjerne. Ellers er det mye fargerikt som blinker.

Du grønne glitrende fra
Maggy