Bilder med familien Mowinckel

Maggy V
Petter & Kirsti
Thu 20 Mar 2008 21:43
Dermed er vi kommet så langt at vi kan vise bilder av sistbesøkende, nemlig Petters mor, søster, sønn og nevøer. Først kom Hild jr og Sr med Mats og Axel. Først skal der bades. Det er populært i bruke spinakkerfallet og kaste seg ut fra baugen (høres dramatisk ut, ikke sant).
 
Her er de brave nevøer, Axel:
 
og Mats:
 
Neste på programmet var å få tak i dagen-derpå medisin. I Karibien er kokosdrikke fra umodne nøtter ansett for å være det beste middel. Hild ønsket seg dette av andre grunner enn dagen derpå påstod hun (det nest best hun vet...???):
 
I St Johns ble det også innkjøpt drikke av mer vestlig karakter. Her venter man på smoothies:
 
Deretter var det å hente Ole Petter på flyplassen og avbilde ham i "før" tilstand sammen med sin far samt nevøer. Her ser vi en grunn til at de ble kalt blekansikter i gamle dager.
 
Ole Petter, som i skrivende stund sliter med lettere rødflammet hud på tross av iherdig smøring med høy faktor, lot seg også storsinnet avbilde i soldnedgang.
 
Fra Antigua seilte vi til Barbuda fort å kontrollere hotellet hvor Lady Di stakk seg vekk i blant.
Stranden her kan nesten sammenlignes med Huk og Paradisbukta, bare at det ikke er så trangt der..
 
Smågutter trives også godt på strendene fordi de kan leke og klaske sand på hverandre og bygge slott. Her ser vi guttene i vill utfoldelse:
 
 
Når det er 27 grader i vannet med plenty koraller, kan også farmødre dykke. Gjett hvem dette er:
 
 
Sist men ikke minst vil vi vise et bilde av et skalldyr, grasiøst presentert av Kirsti: Det presiseres at dette ikke er en av de innfødte, som faktisk kan være en anelse mørkere i huden).
 
Ingen lengter nevneverdig etter påskefjellet med gnagsår, klister idealtid og hopprenn i mellom grantrær.
 
Maggy V