Over halveis 18:43.90N 38:53.33W

Maggy V
Petter & Kirsti
Tue 4 Dec 2007 12:58
Med over 1400 NM til Las Palmas og mindre enn 1300 til mål, er vi over halveis. Da vi startet var det uvirkelig langt, nå derimot... Derfor har vi feiret med egg til frokost selv om det er bare er tirsdag.

I går kjørte vi genakker hele dagen, og det var lett overskyet. Utpå kvelden ble det aldeles mørkt. Så kom vi inn i et område hvor det var om mulig enda mørkere. Dermed snudde vinden, og plutselig ble det kryss i regnvær. Begge deler var aldeles uvant fos oss, og Julie som stod til rors syntes faktisk det var kaldt på tross av 25 grader. Dermed måtte vi også skalke lukene foran, og da ble det enda varmere for dem som sov.

Nå er alt på det vanlige igjen, og vi kjører spinnakker i noe letter vind.

Hei på dere.