Ilhas Salvagens, Position 30:08.43N 15:52.29W

Maggy V
Petter & Kirsti
Sat 20 Oct 2007 19:17
Terje Vigen bodde ikke på den ytterste nøgne ø. Det vet vi, for der er vi nå. Etter et drøyt døgns seiltur fra Madeira retning Kanariøyene ligger vi på svai ved en liten portugisisk øy som heter Selvagem Grande. Den er 2,2 km bred og 2,5 km lang og bebos av 60000 fugler, pluss to oppsynsmenn. Her trenger vi spesialtillatelse for å gå iland, og det har vi fått. Vi har også fått spesialomvisning sammen med noen amerikanere som er kommetr hit i en liten katamaran.

Det utvidete mannskapet betående av Ingrid og Marie har nå begynt å anta en lettere rosa farge, og har ellers forlengst funnet seg til rette ombord. Før vi forlot Madeira hadde vi en dags spesialvisning for de nyankomne med leiebil og tur opp i 1400 meters høyde.

K&P