Ikke ring mer nå! Vi forlater Las Palmas uansett.

Maggy V
Petter & Kirsti
Sat 24 Nov 2007 16:12
Nå er det altså bare et døgn igjen, og vi står på som bare f... Tror dere virkelig at det å ringe oss når vi sliter som verst gjør det lettere å bli ferdige i tide? Hæ? Og vet dere hva det koster oss?

Joda vi vet det er vel ment, og er veldig glade for det. Alternativt går det an å ringe oss på vår Irridium telefonen, på +8816 315 29457 mens vi seiler. Da er det du som får regninga. Dersom det blir for dyrt kan man gå på www.iridium.com og sende tekstmelding. Det er gratis!

Starten går alstå i morgen kl. 13:00. Været ser ut til å bli passe friskt, slik at i alle fall første del av turen skal gå kjapt unna. Vi setter kursen litt sydover, man det ser ut som om man kan ta en noe nordligere rute enn den tradisjonelle "syd til smøret smelter og så ta til høyre". Vi er anbefalt å gå 20N 35W, så da gjør vi vel det.

Ellers blir det fin dekning i ARC sine web sider. www.worldcruising.com/arc
Her kan hele flåten følges.

Så, med litt sommerfugler i magen sklir vi avgårde i morgen klokken 13:00

Hadet