Ny dag på fjorden, idag Nazaré, Posisjon 39:35.02N 09:04.49W

Maggy V
Petter & Kirsti
Thu 13 Sep 2007 17:43
Idag ble det ropt er flerfoldig hurra idet vi krysset den 40 breddegrad. Vi er nå 1440 NM fra Oslo, storsirkel avstand. Utseilt distanse er vel 2250 NM, som sier litt om hvor mange svinger og motstrøm vi har vært gjennom.

Seilasen har idag vært utført med jerngenoa som viktigste fremkomstmiddel, det var ikke noe vind å snakke om. Så da måtte vi slå i hjel tiden på annet vis, og tok frem fiskestangen. Etter 30 sekunder satt det på en liten krabat med skarpe tenner og forøvrig så ut som en flyndre på høykant. I og med at det var så lett å få fisk, mente vi, slapp vi den ut igjen med håp om større fangst. Men det ble med det- ikke mer napp. Så nå går vi ut i Nazaré for å finne noe å spise. Det må vel være et herberge med plass i en by med slikt et navn.

K&P

Vanntemperatur gegynner nå å bikke opp mot 18..