Bolærne, 59:12.037N 10:34.86E

Maggy V
Petter & Kirsti
Fri 13 Jul 2007 19:37
Vi kom oss endelig avgårde torsdag 12 Juli, litt over 19:00.
Da var vi så slitne at denne milepælen som man hadde drømt om så lenge bare passerte.Ikke helt smertefritt, Kirstis håndveske (hva skal man med det i båt?) gikk på sjøen, med mobiltelefon, 1000 lapper og det hele. Telefoner tåler ikke slikt, men 1000 lapper er bare å henge til tørk.
 
Vinkekommiteen bestod av Berit, Sigurd og Sigrid, samt Martin i kjelleren. Vi kilte avreisen mellom to regnskurer og hadde en fantastisk regnbue over Oslo. På vei ut til Sandspollen gikk vi på skift på å rydde under dekk, og nå ser det nesten ryddig ut ombord.
 
Idag har vi hatt sol, og 5-7 m/s og flott seiling til Bolærne. Ikke så langt, men en behagelig start. I morgen blir det avskjedsparty på York hos Anette og Frode. Deretter Smøgen.
 
Om vi har glemt noe, sikkert.
I alle fall en adapter til å ha mellom satelittelefonen og antennen. Så Ole tar med den i morgen, håper vi.
 
Kirsti & Petter