Newlyn, position 50:06.17N 05:32.76W

Maggy V
Petter & Kirsti
Mon 9 Jun 2008 17:23
Siste havn før runding av Land's End og kursen settes nordover mot Wales og Skotland, etter hvert. Newlyn er en liten fiskehavn hvor vi lystbåter kun får plass om det ikke er fiskere som gjerne vil ha plassen. Men det gikk greit!

Halve havnen tørker ut på fjære, og fiskebåtene står da trygt på land. Da kan alle gutta med ølmage og tatoveringer gå på puben slik at den får fiskelukt.

Vi har nå vært i Falmouth noen dager, hvor vi igjen traff Marelia. Der satte vi også av Christin og barna fra Thea som hadde vært med oss fra Southampton. De ventet og ventet på båten sin med mann/pappa, men vi måtte videre og hadde heller en kort møte med Thea utpå sjøen der de kjøret det de kunne i vindstilla på sine siste dråper med diesel.

Badetemperaturen er 12 grader. Brunfargen forsvinner fort....