Yarmouth, POsition 50:42.37N 01:30.13W

Maggy V
Petter & Kirsti
Mon 2 Jun 2008 20:38
Da er ringen sluttet. Tilbake i Yarmouth nesten 10 måneder etter siste gang vi var her. Dengangen hadde vi et helt åt foran oss, og lurte svært på hvordan dette kom til å gå; nå vet vi at det gikk!

Etter å har trosset franske fiskerblokkader og ferget fra Le Havre til Posrtmouth har vi nå hentet Maggy og er vi endelig seilende igjen. Det var litt kjedelig å bo på hotell! Båten hadde klart turen bra, med unntak av at den hadde stått for nære skorsteinen på frakteskipet, og dermed var det landet mye dritt og rustvann på dekk. Så halve dagen har gått med til å få skuta noenlunde ren igjen, vi har brukt mye oksalsyre for å rense etter rustflekker!

Vi er så heldige å ha Christin, Marthe og Tobias fra Thea med oss, og dermed fikk vi god hjelp til dagens klargjøring. De skal være med til Falmouth hvor ektemann (og far) er ventet seilendes inn fra New York etter 3000 NM og 20 dager på havet.

Dermed er det bare resten av turen igjen.

P&K