Stemningsbilder fra Las Palmas

Maggy V
Petter & Kirsti
Sun 18 Nov 2007 17:53
Hei, hei alle sammen.!
 
I dag bringer vi flere bilder fra Las Palmas.
Når man forbereder for langtur, må alt være i orden. Inklusive nytt fokkefall. Er man i toppen av masten må kan man gjerne ta noen bilder samtidig. Det må gjøres oppmerksom på at Finn Audun fra Smiley synes det er morsomt å stammeklatre, slik at han hjalp oss med fallet, og tok bilder i samme slengen.
 
Sånn er det ut fra toppen av masten, langt i bakgrunnen skimtes Cap Verde øyene, ca 800 NM syd. Eller?
 
Og tør man kikke rett ned ser det slik ut: Der er jo Maggy langt der nede...
 
Uten mat og drikke duger ikke helten. Her er det kun litt av drikken som er kommet ombord. Spørsmålet er hvor stuer man dette. Kirsti er som man ser litt skeptisk.
Joda, alt kom på plass. Resten av drikkevarene kommer via vannslange. Og virker watermakeren får vi dusje underveis også.
 
ARC arrangementet er en omaffende sosial greie. Det er mye som skjer, og i dag var det offisiell åpning. Da måtte man jo først defilere i sluttet tropp pr nasjon. Engelskmennene hadde bare ett flagg. Vi hadde hvert vårt! Ærlig talt!
 
 
Etter å ha gått rundt hele havna var det offisiell åpning, salutt og julestemning. Vi hører det er kaldt i gamlelandet, vi har da litt snø vi også!
 
Ellers var det dinghy race i dag. En av jollene hadde Pippi Langstrømpe som tema. Her danser mannskapet for oss før de setter seg i jolla for å bli våte. 
For Pippi finnes også på spansk, melodien var kjent nok.. Men som sagt det var altså jolle race, og det var et sjarmerende og komplett kaos hvor halve greia var å kaste vann blandet med farge eller kakemiks på hverandre. Som edrue på formiddagen, overlot vi dette til de noe yngre deltagerne. Danskene hadde nok fått sin morgenbajer, og var klart i slaget.
I kveld er det BBQ, så vi får stille oss i kø. Jaja, sånn går nå dagan..