Antigua Race Week neste

Maggy V
Petter & Kirsti
Thu 24 Apr 2008 14:47
For første gang siden juli skal vi nå ligge i senger som står stille, skylle ned i en do hvor man trykker på knappen, samt ha varm dusj med uante mengder vann. Vi skal nemlig ta inn på hotell når vi kommer til Antigua igjen, mens skippern seiler mannskap i Antigua Race week.

Antigua Race Week er en av de heftigste regattaserier i verden, i alle fall sett med norske øyne. En uke med seilaser rundt Antigua samt baneseilaser, pluss alt det sosiale.... i passe seiltemperatur.
Legg merke til at denne regattaen går samtidig som norske regattaseilere sliter seg fra Holmestrand til Skagen med ull undertøy, fleece og full gore-tex bunad, lue og hansker, og likevel fryser seg dønn fordervet.

Petter skal seile på en J-133 som eies av Herman Bergshaven. Båten er utstyrt med Kevlar og Karbon på i alle bauger og kanter, så dette kan gå fort om man bare seiler riktig Vi kommer tilbake med bilder på dette!

I mellomtiden ligger Maggy V i bøye i Trellis Bay like ved flyplassen på Tortola. Når vi kommer tilbake får vi forhåpentligvis tid til å ta en tur til US Virgin Islands før vi skiper båten til Europa.

Hu og hei

Maggy V