1 søndag i advent Position 20:37.95N 33:38.89W

Maggy V
Petter & Kirsti
Sun 2 Dec 2007 12:33


Det er nå drøye 7 døgn siden vi startet fra Las Palmas. Vi har utseilt 1192 NM, så her går det unna.
Middagen i går var Julie's pasta spesial, veldig godt. Det så ut som om 8 4 åringer hadde spist middag alene etter at vi var ferdige, og vi så nok ut som 4-åringer når vi slafset i oss spagettien også.

Petter og Nils hadde en større gjennomgang av ror og styring i går på grunn av divers ulyder, men fant heldivis ikke noe galt. Diverse "dubbeditter" ble strammet og fikset på.

I dag morges oppdaget vi at sjakkelen nederst på fokka var røket og bort vekk i Atlanterhavet og mest sannsylig lagt seg til ro på ca 5000m dyp. Fokka har også spjæret langs forliket så nå sitter Martin i baugen og syr seil. Godt med folk som ar erfaring fra slikt type arbeid selvom Maggy's fokk mest sannsynlig er litt annerledes å sy enn 29'er og 49'er seil. Petter mekker ny sjakkel.

Nils er litt redusert i dag. Sparket borti innredningen (innredningen er uskadet!) med foten og stiller i dag med mørkeblå tillerot. Vi tror den er brukket og har etter beste evne tapet den sammen med storegubben.

Vi har oppdaget at det er 1 søndag i advent i dag, så det blir tenning av adventslys i kveld og andre tilhørende aktiviteter. Luke nr.1 i adventskalenderen ble åpnet av Nils i går, får se hvem som får æren av å åpne idag. Vi har valgt den danske utgaven av adventskalender i år.

Maggy