St Vinent at Boxing Day, Position 13:07.95N 61:12.16W

Maggy V
Petter & Kirsti
Wed 26 Dec 2007 14:51
Da er herved Martin avlevert på for sin flytur retning Sidney, i morgen har vi bestilt taxi til Julie kl. 0400 om morgenen slik at hun kommer seg til Oslo.

I går hadde vi en frisk motsrømsseilas seilas fra Bequia, kryss i 12m/s faktisk, og vi ble ordentlig våte. Da var det fint å kunne fortøye seg i en bøye her ved Young Island, som kanskje er det mest eksklusive hotellet på St. Vincent. Det var i alle fall så dyrt at vi fant et annet sted å spise middag. Young Island er et flott sted med palmer, azurblått vann, hvit strand og små strådekte bungalower nede ved vannet.

Idag er alt stengt siden det er boxing day, men vi prøver oss likevel med en tur til Kingston, hovedstaden som ligger rett rundt hjørnet.

Maggy