Ruskevær Position 16:48.10N 47:20.93W

Maggy V
Petter & Kirsti
Fri 7 Dec 2007 12:08
I går ettermiddag begynte ting å skje. Etter at Martin hadde guided Kirsti med hvordan å styre bedre når man kjører spinakker, overtok Petter. Ikke før han var på vakt, kom en squall (byge med vind og MASSE vann) og spinakkeren måtte ned i full fart. Men det ga seg ikke etter squallen, vinden begynte å øke akkurat som meldt. Ikke lenge etter blåste det 14 m/s jevnt og vi reduserte da seilføringen med å ta to rev i storseilet. Så deride den med sørlig, og vi måtte jibbe. All denne vinden og dreiningene gjorde at sjøen ble rimelig kaotisk. Alt dette samtidig som Julie lagde middag.

Utpå natten var Julie glad vi hadde revet godt, hun fikk en squall med hele 18 m/s og stryrtregn i bekmørket. Så det kan være livlig utpå her også. Det er bra når alle er aktivisert i teambuildingsaktivitene!

Nå er det blitt mindre vind, men fremdeles litt råtten sjø.
Sånn er det!

Maggy V