Las Palmas - forberedelser

Maggy V
Petter & Kirsti
Fri 16 Nov 2007 15:14
Hei,

Da er vi herved i Las Palmas. Her har vi ligget siden tirsdag ettermiddag da vi seilte opp fra Anfi del Mar. Da krysset vi hele dagen, dette har vi ikke gjort på lenge.

Her ligger vi sammen med stadig flere båter som skal seile ARC'en. Med 225 startende båter blir det mange som har mye å gjøre. Det blir også en egen stemning på bryggen med alle som pisker opp stemningen: "Å, har du ikke det utstyret, du kan ikke klare deg uten".

Vi mener å ha det meste under kontroll, og passerte sikkerhetskontrollen uten anmerkninger i går. Det skulle forøvrig bare mangle... Våre største utfordringer er i finne plass til alt vi skal ha med, samt vår watermaker som ennå ikke har produsert en dråpe vann. Vi legger snart ut egen hat side på nettet for å advare folk mot å kjøpe Waterlog. Leverandøren har totalt ignorert alle henvendelser siden august, og da er det ikke så lett å komme noen vei.

Ellers er det masse felles arrangementer i form av festligheter, (happy hours , karenval, dinghy race osv), samt diverse seminarer. Foreløpig har vi fått med oss Weather Routing, Provisioning, Handlig of Emergencies og bruk av sekstant.
Da venter vi Martin, Ivar og Vigdis på mandag, og da nærmer det seg veldig....

p&k