Corpach, Position: 56:50.54N 05:07.31W

Maggy V
Petter & Kirsti
Sat 21 Jun 2008 13:39
Oppsummerer man turen fra Southampton opp til innløpet av Kaledoniankanalen, så er stikkordene kaldt og ødslig. Det bor jo borti 60 mill mennesker på denne øya, men ikke skjønner vi hvor de har gjort av seg. Kanskje det er så kaldt at de gjemmer seg inne i husene sine, og bare går de mest nødvendige ærend til puben; eller så har de klumpet seg ekstremt sammen slik at de holder varmen på den måten. I dag har vi sett flere harepuser enn mennesker.

Nå er vi altså ved innløpet til Kaledonienkanalen, hvor vi på nytt skal klatre sluser. Her kommer Tonje ombord, og hun blir med for å se om det finnes en sjøorm i Loch Ness. Hun blir med til hun må iland for å feire sin mors 60 års dag, så vi får se hvor langt vi har kommet da.. Er været bra, prøver vi oss muligens på Ben Nevis i morgen.

Maggy