Sines; Position 37:55.05N 08:51.97

Maggy V
Petter & Kirsti
Thu 20 Sep 2007 20:03
Da er vi i Sines. Som dere ser på Google Earth er det et ganske industrialisert havn, men bak stenmoloen er det riktig så hyggelig. Igjen har vi truffet flere av våre skandinaviske bekjente.

I dag har vi seilt igjen, det var litt vind, og vi seilte med genakker i 4-6 m/s vind. Slett ikke så ille. Ellers påståes det at det sjeldent har vært så lite vind i Portugal som i år, dermed er det mange som venter på å gå over til Madeira. Man må jo ha fremdrift!

Selv får vi Dag Juell Pettersen og Eirik Archer som skal seile med oss over til Madeira. De kommer 3 oktober til Lagos. Ellers har Marie og Ingrid meldt sin ankomst til Madeira for å bli med til Kanariøyene. Med tre damer ombord er Petter klar med soviro til ørene.

P&K