1000 NM utseilt Position 21:57.40N 30:55.59W

Maggy V
Petter & Kirsti
Sat 1 Dec 2007 12:20
Da har vi altså utseilt 1000 NM. Det går unna, vi seiler over 170 i døgnet, godt hjulpet av vinden som nå ligger på jamt 12m/s. I natt ble det dårlig søvn på de fleste av oss, når man går på platt lens girer det mye og det blir umilg å ligge stille. Men det hjalp da vi jibbet, endelig etter 6 dager på samme halser. Det ble bedre, men ikke bedre enn at frokosten forsvant av frokostbordet 3 ganger mens vi spiste.

Ellers fikk Kirsti problemer med styringa i går kveld. En flyvefisk landet i cockpiten og kom i beknip ved rattet. Ytterligere flyvefisk ble funnet på dekk etter frokosten. Den blir IKKE en del av middagen.

Ellers er det verdt å nevne at vi ikke har kjørt motor siden vi forlot Las Palmas. Slepegeneratoren gir oss det vi trenger. I bølgene hopper impelleren opp av vannet 15 meter bak oss...

Til kalde nordmenn kan det opplyses at det nå er 24 grader i vannet, og vi fryser ikke lenger under dekk.

Maggy