Sesimbra, Position 38:26.12N 09:06.83W

Maggy V
Petter & Kirsti
Wed 19 Sep 2007 19:04
Hei igjen,

Nå har vi altså besett Lisboa. En flott by med mye trapper, brosten, gamle hus og mye mennesker. Byen passer ingenlunde for rullestolbrukere eller damer med stiletthæler (selv om det var en del av disse). Vi kommer tilbake med bilder når vi har tilgang til bredbånd...

I dag har vi hatt drivseilas nedover kysten til en liten by med en liten havn ved navn Sesimbra. Da vi rundet neset på vei inn var det spesielt morsomt å se alle hulene i kalkfjellet. Et sted var det tydligvis en undersjøisk hule med utgang over vannflaten som laget en mektig fontene hver gang en dønning passerte. Ellers er heftige maneter man ikke skal bade med observert.

Maggy begynner forøvrig å bli mektig grodd, og må på land for ny bunnsmøring. Taper sikkert en halv knopi lite vind.

Petter & Kirsti