Cherbourg morra blues....

Maggy V
Petter & Kirsti
Tue 21 Aug 2007 10:10
Tja, man snakker om mandag morra blues. Vi er nok i Cherbourg fremdeles, og venter på været. Etter at vi hadde kommet over kanalen og skulle inn i havna, var det blitt fullstendig mørkt. Vi skimtet noen skygger av andre båter som lå til ankers, og la oss der vi også.

Da det ble lyst, gikk vi inn og fant oss en bryggeplass, og her ligger vi sammen med to andre båter, Harmonia fra Nesodden og Amiga fra Kungshamn og venter på været. For det er dårlig, kaldt, og mye vind, og da er det hyggelig ha noen å ha sosialt samvær med. Ombord i Amiga er det et ektepar på 70+ som tidligere har seilt jorda rundt, og som nå bare skal ta seg et år i Middelhavet. Ombord i Harmonia er et yngre par, og de skal også være med i ARC'en.

Nå ser det ut som om vinden kommer til å komme fra riktig retning, i det minste, og det ser ut som om det gir vindu for å komme over Biscaya.Vi venter Vemund ombord i kveld, anbefalt av Martin, og med kyndig mann i tillegg skal det gå greit. Dermed håper vi å gå i natt eller i morgen tidlig. Vi regner med 3-4 døgn på å gjøre 500 NM.

Med 14 graders varme og stryrtregnbyger blir det så som så med sighseeing, Dagene går fort likevel, alltid noe å mekke, mat skal handles osv. Men vi drømmer fremdeles om sommer!

Petter