Lisboa Position 38:42.11N 09:10.17W

Maggy V
Petter & Kirsti
Mon 17 Sep 2007 17:54
Nå har ferieånden tatt oss. Vi har til og med vært slappe med å rapportere i bloggen. Det kan hende det gjentar seg.
Fra Peniche gikk vi til Cascais, som er en turistby rett utenfor Lisboa. Her var vi i to dager, og vi traff flere nosrke båter. Både Tussi, Naja Nivi, Mari fra Brummundal, og Sol. Sol er så barske at de seiler med et barn på 2 år, og et på 3 måneder, mens Mari fra Brumundal seiles av Pål og stedatter. Pål har stort skjegg med ekstra stilige snurrebarter, og prater ekte brumundøl.

I dag har vi seilt opp Rio Teije inn til Lisboa, ikke lange strekket men med nye utfordringer: Fiskerne her samarbeider. 7-8 båter henger etter hverandre og jobber med felles fiskebruk, garn eller noe sånt. Problemet er at det flere slike "slep" av fiskebåter, og man vet ikke helt hvem som har surret seg fast i hvem. Det ble mye tråkling før vi kom gjennom.

I morgen skal vi bese Lisboa. Kommer tilbake med bilder av hus og monumenter, muligens med noan av oss poserende foran.

p&k 17/9