Bikkjer og mye vind

Maggy V
Petter & Kirsti
Sat 12 Apr 2008 22:09
Siden sist har vi stort sett vært på St Martin. Delvis har dette skyldtes mye vind og bølger, slik at vi la oss inne i en beskyttet lagune. For å komme inn i denne lagunen må man under en vippebro, og været var så dårlig at man stengte vippebroen. Dermed kom ingen inn og ingen ut. Inne i lagunen kom det fallvinder fra åsene over, og det plystret godt i riggen med 20 m/s vind, og styrtregn. Men det var ingen bølger i hvert fall. Vi har også vært en liten tur på St Barths igjen, og nå kan vi den øya også.

Vi har vurdert å gi ut bok når vi kommer hjem: "Gode og ikkefulltsågode joggeturer i østlige Karibien". Vi regner med et førsteopplag på 80.000 samt oversettelse til fire språk.
Vi har prøvd å jogge annen hver morgen, og det har gjort at vi har fått sett mye ekstra fint, både av natur, bakgater og morgenfriske folk. Men vi har også sett flate asfaltstrekker, bilkø og ikke minst sinte Rottladorer, Dobbermannsschnussere og Pitt pudler. Litt bedrestilte har gjerne to til fire snerrende vaktbikkjer til å vokte sine innhegnete villaer, alltid koselig å løpe forbi.... En del av dem stikker av fra hagene sine og da er et joggende par av stor interesse. Kirsti har et digert blåmerke etter kollisjon med en slikt dyr, og Petter har tidvis utstyrt seg med en 2" x 4" til å dælje med. Nemlig.

Gå forresten ut og se hva den hunden fra basker vil!