Puerto de Pasito Blanco, position 27:44.82N 15:37.34W

Maggy V
Petter & Kirsti
Wed 24 Oct 2007 21:53
Hei alle sammen;

Etter at Marie og Ingrid forlot oss idag morges seilte vi videre forbi sysdspissen av Gran Canari hvori opptatt turistfellen Playa Ingles, ned til en liten havn med det klingende navnet Pasito Blanco. Her ble vi møtt av en herre som tok i mot tauene, og etter å ha konversert på engelsk mente han det var enklere om vi pratet på norsk. Joda, det var Rolf og Torill fra Stavanger i sin kliss nye Bavaria på tur.

Da vi gikk rundt i egnen mellom bungalowene her på kvelden var det også en kvinnestemme som snakket høyt i telefonen " og så har jeg godt ned 5 eller 6 kilo.." Jeg mener, hvem sier man trenger å snakke spansk her.

Ellers var det godt å komme vekk fra Las Palmas - det var ikke den reneste byen vi har sett.

P&K