Nå er vi i Kiel. 54:20.32N 10:09.48E

Maggy V
Petter & Kirsti
Wed 25 Jul 2007 09:32
Etter ulykken med Kirsti var jeg så heldig å få hjelp av Øyvind Neslein og Nicolai Kjerschow til å seile båten videre. Jeg seilte båten fra York til Strømstad, hvor Øyvind kom ombord lørdag morgen. Deretter plukket vi opp Nicolai utenfor Drengsholmen, og seilte på.
 
Etter mange hint om dårlig vær, overnattet vi på Læsø, men kulingen kom aldri. Heller ikke senere hvor det var meldt 18 m/s, vi hadde aldri mer enn 12. Deretter ble det storebelt og Korsør, hvor vi møtte Ole Gilså, kollega fra DNV. Her gikk også Øyvind i land. Deretter seilte vi til Rudkøbing, forøvrig eneste gang med noenlunde sommervær, og la oss ganske slitne der! 
 
I går seilte vi deretter til Kiel. Det er godt at volvoen er ny og fin. Den har gått mye
 
Petter