Fullt mannskap

ALFARD
Arne Henry Sørra og Lars Clausen
Tue 19 Jul 2011 18:33
Etter noen dager med bare gutta ombord, ankom Martin, Anikken og Mona Alfard. Mona hadde møtt venner på Gardermoen som skulle til "syden", og fikk en liten a-ha opplevelse da hennes bagasje besto av langt flere ullsokker og superundertøy enn det som vanlig er på sommerferie. Men Dublin viste seg fra sin gode side, og hverken GoreTex eller ull, ble det behov for på dagens landlov til Dublin sentrumOg etter en dags landlov, er båten full og det et tvingende nødvendig å kaste loss. Planen er å gå til Isle of Man på torsdag morgen, om været holder seg. Dvs fortsetter med shoppingvær i stedet for strandvær.

JPEG image

Gutta har jobbet hardt og Martin har fått fastmontert sete i cokpit.


PNG image

Vi fant en restaurant på toppen av en butikk - ikke noe å si på hverken på kakeutvalget eller utvalget i butikken.(dessverre skulle det vise seg...)


PNG image

Hyggelig hilsen i kaffen.


PNG image

Og slik ser det ut etter en rask lunch i Dublin; mette og lykkelige etter dagens fangst, ny spisebordlampe.Vil bli brukt som dekkslys under overfarten
>