TENERIFE - Santa Cruz 28:27.98N 16:14.64W

ALFARD
Arne Henry Sørra og Lars Clausen
Wed 11 Nov 2009 18:44

Kjekt å våkne opp til en solrik dag. Arne var rastløs fra morgenen av og tok seg likeså godt en flere timer lang spasertur og besøkte byens severdigheter. Noe moro hadde han også i handleposen da han smilende kom tilbake til båten igjen.

 

I går fant vi også ut at trikoloren ikke fungerte og at dette måtte fikses før vi kan dra av gårde. Arne spente derfor på seg selene og gjorde seg klar til å bli heist oppi masta med Fridtjov som dirigent ved vinsjene, for å skape en trygg oppheising etter gjeldende prosedyrer.

 

Arne på vei opp i masta.

 

Arne i toppen av masta.

 

 

Litt plunder med fallene.

 

Arne på 18 meters høyde.

 

Nabobåtene i fugleperspektiv.

 

Marinaen og inn mot byen.

 

Også en liten lekkasje i baugen som førte til noe vannansamling i forpiggen ble tatt hånd om av Fridtjov og Arne.

 

Tron har stort sett brukt dagen til å ligge i sola og bla seg gjennom Jo Nesbø’s Panserhjerte, og er godt fornøyd etter å allerede ha kommet over halvveis i boka.

 

Nå har vi nettopp fått greie på at motoren til autopiloten med stor effektivitet har ankommet byens UPC kontor og at monteringen på båten bør komme i gang i morgen tidlig. Så da satser på å komme oss av gårde utpå dagen i morgen..