38.57.76N , 36.57.00W

ALFARD
Arne Henry Sørra og Lars Clausen
Sat 28 May 2011 19:41
Dato: 28. mai 2011, 18.00 UTC
Fart: 5 knop
Kurs: 94 grader
Vind: 4 Kn / hoeyst varierende
Bølger: 1 meter
Vær: Lett skydekke
Temp: 31 grader
DTF: 348 Nm
 
 
Alfard har blitt motorbaat, aa gaar naa i 5 knop direkte mot Horta. Mannskapet skulle selvfoelgelig gjerne ha seilt, men livet spiller enn noen ganger noen puss. Vi faar glede oss over all den fine seilingen vi har faatt og krysse fingrene for at vi avslutningsvis faar noen fine dager.
Matros Emil fikk i nattens mulm og moerke nok en fin fisk, denne skal vi ha til lunch i morgen. Var nemelig litt lei fisk etter to dager. Saa i kveld blir det pizza og roedvin. Og forhaapentligvis fotball kamp paa radioen, hvis vi faar den til aa fungere... Livet gaar sin vante gang her ute paa havet og vi er hoeyst uvitende og uberoert av hva som ellers maatte skje der ute i den store verden.
 
Ha en fin kveld!