På vei mot Barbados! 13.49.00N 55.26.00W

ALFARD
Arne Henry Sørra og Lars Clausen
Mon 30 Nov 2009 18:00

Med snart hele båt-biblioteket konsumert er Guidebøkene for Caribien er det heteste på lesefronten. Hett er det også ute; 34 grader og kun en 10-12 knops vind. Men med følsom hånd står spinakkeren støtt og vi går ca 6 knop direkte mot Barbados.

Litt julebakst om bord i Alfard også i dag, men med mangel på kakebokser stemte mannskapet for at den spises opp ASAP. Så da blir det kaker til ettermiddagskaffen. Det store spørsmålet er om det er ettermiddag eller formiddag. Vi har ”holdt” på europeisk tid om bord, for å forenklevaktavviklingen. Men det gir måltider til underlige tider; lunch nå klokken 17.30…..

 

Brimi er i gang med julebaksten.

 

Alltid friskt med en liten hårvask.

 

Og mikser litt Gin & Tonic

 

HASTA PRONTO ventede mannskap på Barbados! Vi er på vei!