TENERIFE - Santa Cruz 28:27.98N 16:14.64W

ALFARD
Arne Henry Sørra og Lars Clausen
Thu 12 Nov 2009 14:18

Dette er god dag. Alt ser ut til å klaffe. Tron stakk tidlig av gårde fra båten for å tilbringe formiddagen på en lang spasertur. Den siste på bortimot 3 uker. Godt å komme ut å strekke litt på beina.

 

Rundt 11 tiden var det også klart for montering av den etterlengtede motoren til autopiloten. Etter montering og en prøverunde ute på fjorden for å teste den, så alt ut til å fungere som det skulle.

 

Arne skrur.

 

 

Mannen fra Simrad organiserer.

 

Pakken med turteller og timeteller som Arne forventningsfullt har gått og ventet på de siste dagene kom også omsider på postkontoret i dag. Dette kunne ikke klaffet bedre. Det ser ut til å gå mot en god start på seilasen.

 

Været ser også bra ut de nærmeste dagene. Rolige vindforhold fra nord/øst ser ut til å gi en behagelig start de første dagene. Værguru og fjerde mann på laget, Mads, har gitt oss gode indikasjoner på at dette skal gå greit.

 

Et siste måltid på Atlantico Bar.