BARBADOS - Bridgetown - 13:01.00N 59:50.00W

ALFARD
Arne Henry Sørra og Lars Clausen
Thu 3 Dec 2009 12:00

Flott dag å våkne opp til. Det fleste var oppe av køya allerede halv syv når sola sto opp og startet dagen med et friskt morgenbad. Så var det tur til byen for å få tak i noe frokost. Dette viste seg imidlertid ikke å være så enkelt, men i løpet av en times tid hadde vi funnet en brukanes plass til å innta dagens første måltid.

 

Handlegata i Bridgetown.

 

Utover dagen var det en del småting som måtte ordnes. Ble litt handling av ting og tang, vasking av klær og fiksing av seil. Arne, Fridtjov og Annie tok også en tur med dingien for å dykke og kikke på fiskene.

 

Jon fikser flagg.

 

Annie og Fridtjov syr seil.

 

Arne har bra oppdrift.

 

Annie.

 

Fridtjov på vei ned til 10 meter.

 

Masse fisk.

 

En fisk.

 

Solnedgang.

 

Utpå kveldinga dro vi til ”The Gap” for en bedre middag.