Vestover mot Barbados - 19.51.00N 26.43.00W

ALFARD
Arne Henry Sørra og Lars Clausen
Thu 19 Nov 2009 12:00

Nå har det gått en uke siden vi dro fra Tenerife. Dagene går fort. Nettene enda fortere, selv om det er mørkt omtrent 13 timer i døgnet. En merkedag. Dette må feires.

 

Tron er noe varm i nakken i dag. Litt solbrent. Tenker han beholder skjorta med de høye kravene på mens sola er på sitt sterkeste. Litt sånn James Dean over det.

 

En litt solbrent Tron.

 

Brimi har bakt mer brød i dag. Allerede før vakta hans var over i morges og mens de andre var mer eller mindre i dyp søvn, sto brøddeigen til heving og klar til å settes i ovnen da resten av mannskapet kom krypende ut av køyene sine. Alltid godt med nybakt brød 700 nm fra land.

 

Nå er det tid for å sette spinnaker. Diskusjon pågår om hva som er den beste strategien for å gjøre dette på den mest praktiske og sikkerhetsmessige måten. Vi som har trafikkert i marint miljø tidligere vet at HMS står høyt på agendaen. Fridtjov argumenterer.

 

Ønsker også å takke Lasse og mormor for hilsen.