Vestover mot Barbados - 14.42.00N 47.54.00W

ALFARD
Arne Henry Sørra og Lars Clausen
Fri 27 Nov 2009 12:00

Snart helg igjen. Ukene går fort. Ikke lenge siden det var mandag. Ikke det at det spiller så stor rolle for oss hvilken dag det er, men synes likevel det var verdt å påpeke for alle de der hjemme som kan ta seg et par velfortjente dager fri.

 

Det er fremdeles overskyet her sørpå, men været ser ut til å ha stabilisert seg i forhold til de kraftige svingningene vi hadde i går og i natt. Fridtjov var nå mest uheldig med vakta si i natt da han måtte sitte ute i opp mot 32 knops vind og føre skuta trygt fram. Utpå morgentimene har det roet seg og har nå mellom 10-15 knops vind. Har heist storseilet til topps igjen og satt spridd-genoa.

 

Ønsker å takke for hilsener fra Yngve og Oddvar.

 

Vi logger 149 nm siste døgn og registrerer at vi ligger 1 bak skjema