Vestover mot Barbados - 13.57.00N 52.60.00W

ALFARD
Arne Henry Sørra og Lars Clausen
Sun 29 Nov 2009 18:00

Nå går det som det suser. Det har ikke vært noen problemer med spinnakeren i dag og timene flyr av gårde. Men autopiloten er som vanlig lite samarbeidsvillig. Henger seg opp og gjør vanvittige rattutslag. Skulle tro den går på noe sentralstimulerende. Får bare håpe den kommer ned på landjorda igjen uten de store abstinensene. Ellers ser det ut som vi kan få en grei gjennomsnittsfart neste døgn. Vi får se hva boka sier når vi gjør opp status i morgen.

 

Selv har vi tatt det med ro i dag. Er varmt, men ikke riktig så varmt som i går. Arne og Fridtjov sitter ute i sola, leser bøker og løser verdensproblemer. Tron har tatt seg en dag fri fra sola og sitter inne og tykker på PC’en. Han har svidd noen CD’er med musikk som kan være greie å ha til en senere anledning.

 

Brimi fikset nybakt brød til frokost og til lunch hadde vi hermetiske fersken og siste rest av kiwi’en. Pluss litt sjokoladekjeks. Snadder for en sulten kropp.

 

Tron bytter ut et sprengt høyttalerelement.

 

Ønsker også å takke for hilsen fra Siri med familie som er i full gang med juleforberedelsene hjemme i Bergen.