I retning Kapp Verde - 24:26.00N 18:10.00W

ALFARD
Arne Henry Sørra og Lars Clausen
Sun 15 Nov 2009 11:54

Ny dag, nye muligheter. Etter midnatt så ting en del lysere ut med hensyn på framdrift med vind opp mot 15 knop og vi seilte av gårde i bra tempo. Nå utpå morgenkvisten har det roet seg igjen og motoren er i gang både for å lade batteriene og for å få skuta til å sige framover.

 

Ved vaktskifte rundt 9 tiden i morges kom det en drøss med delfiner innom for å hilse på. De hadde nettopp vært ute og svømt en stund og stakk innom en 15-20 minutter for å ta en kopp kaffe. Virkelig fasinerende og trivelige karer. Arne observerte også i løpet av nattet noe annen fisk som lå og vaket i overflaten, men kunne ikke si med sikkerhet hva dette var for slags fisk.

 

Siden det er søndag i dag og rolige forhold stoppet vi motoren og hoppet uti for å kjøle ned kroppen. Ble også mulighet til å få tatt seg en skikkelig kroppsvask.